Fórum / Kérdések a szakembereknek

Az egyes témákhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá. Amennyiben nincs még regisztrálva rendszerünkben, a fórum használatához kérjük, regsiztrálja magát
Hozzászólás:
#14. admin (19 válasz) 2012-04-02 12:37:14
Kedves Anna!

A napi jegy 900 Ft
Ha rendszeresen szeretnél jönni érdemes bérletet váltani, a hastánc az összes fitness bérlettel látogatható. A bérletárainkról itt tájékozódhatsz:
szolgaltatasok/feeling-fitness.html
Az órákra be kell jelentkezni. Várunk Szeretettel!
#13. anna87 (1 válasz) 2012-03-29 16:53:37
A hastánc órák mennyibe kerülnek?

Anna
#12. admin (19 válasz) 2012-03-09 12:52:12
Kedves Marcsi!

Ment e-mailben a válasz! :)
Szép napot!
#11. Micuko (2 válasz) 2012-03-08 19:50:16
Köszönöm a válaszotokat.
Ha lehetséges akkor kereshetnénk egy időpontot 12-16.-a között?mert azt tudom akkor azokon a napokon szabis.
A következőket néztem az első alkalomra:oxigén kezelés akkor elsőnek,és mellé a kettő közül valamelyiket-sos kényeztetés plusz hiauronsavas kezelés vagy aromaterápiás arckezelés.
illetve még szeretnék neki egy fodrászatot is beiktatni,mosás,vágás illetve festés lenne.A haja olyan középhosszú,és sötét vörösre festi.
Ha tudnátok nekem egy árat írni,akkor azt megköszönném. :)
A következő címen engem is el lehet érni:vighmariamaci@gmail.com
Előre is köszönöm a válaszotokat :)
Előzmény: #10
#10. admin (19 válasz) 2012-03-06 10:31:58
Kedves Marcsi!
Köszönjük az érdeklődésedet. Természetesen egy alkalommal több arckezelést is igénybe lehet venni, Vannak nagyon jó feszesítő, bőrmegújító kezeléseink, ezekről részletes leírást a szolgáltatásoknál találsz (kozmetika). Érettebb bőrre érdemes kipróbálni az oxigénterápiát illetve vannak nagyon hatékony szem száj kontúr kezelő programok is. Ha szeretnél egy komplett kezelés sorozatot nagyon szívesen össze tudunk állítani. Természetesen tudsz utalással fizetni, kiszámoljuk hogy pontosan mennyi lesz a kezelés és át tudod utalni az összeget, majd nézünk egy időpontot anyukádnak. :) Vagy megbeszélhetünk egy összeget is, amit az után szabadon felhasználhat, szabadon választott kezelésekre. Ha további kérdésed fordulj hozzánk bizalommal, illetve a részleteket egyeztetni: info@feelingcenter.hu címen.
Szép napot! Üdv Feeling
#9. Micuko (2 válasz) 2012-03-03 07:31:16
Sziasztok!Érdeklődnék pár dolog ügyében.Arckezelések érdekelnének,hogy lehet e többet kérni egy alkalomra,illetve hogy ez nem nekem lenne hanem ajándékba az édesanyámnak,de mivel én ülföldön élek,így személyesen nem tudom elintézni.Milyen megoldást tudnátok fizetés dologban mondani(utalni tudok)időpontot neten is tudok e egyeztetni veletek?Illetve melyik arckezelést ajánljátok,ami érdekelne az ránctalanító,bőrmegujító,frissítő,fiatalító...mennyi kezelést lehet igénybe venni egy alkalommal?Előre is köszönöm a válaszotokat :)
Marcsi
#8. Franciska158 (2 válasz) 2011-06-28 18:23:24
Köszönöm!
Előzmény: #7
#7. admin (19 válasz) 2011-06-20 11:16:30
Szia!

Igen, végzünk tartós hajkiegyenesítést is. Hasonlít a daier-hoz csak itt nem hullámosítunk hanem egyenesítjük a hajszálakat. Speciális szereket használva érjük el hogy a haj megváltoztassa a struktúráját. Sajnos mint más kémiai beavatkozás ez is roncsolja a hajszálakat. Ha szeretnél egy ilyen kezelésbe belevágni, azt ajánlom, hogy egyeztess egy időpontot fodrászainkal, ahol meg tudod konzultálni felmerülő kérdéseidet. Természetesen egy ilyen tanácsadás nem kerül pénzbe. Várunk Szeretettel!
#6. Franciska158 (2 válasz) 2011-06-14 21:49:39
Sziasztok!

A fodrászat résznél olvastam, hogy van olyan is, hogy hajkiegyenesítés. Ez más, mint a hajvasalás? Ha igen, mennyire tartós, és roncsolja-e a hajat?
#5. admin (19 válasz) 2011-05-24 13:09:34
Nagyon szívesen! Online is be tudsz jelentkezni hozzánk!
Szép napot!