|
Fórum / Mi a véleménye a Feeling Centerről?Az egyes témákhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá. Amennyiben nincs még regisztrálva rendszerünkben, a fórum használatához kérjük, regsiztrálja magát
Hozzászólás:
#17. admin (19 válasz) 2011-05-24 13:07:16
Ennek nagyon örülünk. További jó edzést kíván a Feeling Center Csapata
#16. TMárti (1 válasz) 2011-05-23 19:02:29
Sziasztok! :)
Örülök, hogy anno elmentem a nyílt napotokra, mert azóta is oda járok :)) Nektek köszönhetően sokkal fittebbnek és sokkal jobban érzem magam a bőrömben! :) Köszi szépen :))
#15. Panna (1 válasz) 2011-05-23 15:42:50
Sziasztok Feelinges csajok!
Köszönöm nektek a kedvességeteket, nagyon profi kiszolgálást kapok mindig tőletek. Akárhányszor hozzátok megyek mindig nagyon kedvesen és mosolygósan fogadtok. Jó hozzátok járni.
#14. admin (19 válasz) 2010-12-09 15:56:08
Kedves Viki! Úgy látom megoldódott ez a kérdés. :)
Egyébként működik az online bejelentkezés, nyugodtan kérjenek tőlünk így is időpontokat!
#13. Szarka Viki (1 válasz) 2010-11-05 11:51:06
Tisztelt Cím!
Egy hete online jelentkeztem be a centrumba, de azóta nem kaptam választ h megkapták-e a jelentkezésem. Vagy nem működik az online szolgáltatás? Csak mert akkor személyesen keresem fel Önöket a köv. héten. Előre is köszönöm a válaszuk.
#12. picike (1 válasz) 2010-02-03 11:42:28
Sziasztok!
Jólenne ha a mkb egészségpénztárral is szerződésbe lenétek. Köszönettel Mónika
#11. Pomázi Györgyi (22 válasz) 2009-12-31 17:45:49
Minden Kedves Feeling dolgozónak !
Sikerekben gazdag új évet kívánok!!
#10. Pomázi Györgyi (22 válasz) 2009-11-30 21:00:20
Kedves Olvasók,és Solymosi Melinda!!!
Mint azt már sokan tudják,végig csináltam egy átalakító programot amit a Feeling Center hirdetett! Ebben számos dolgot (amiket már korábbi hozzászólásokban felsoroltam)végig csináltam ,sikerrel. Még folyamatban volt a fogaim pótlása az elmúlt héten,de mára már szép a mosolyom ,mert Dr. Vámos Dóra tüneményes fogorvosnő megcsinálta szépre a fogaimat!:-D Ezért köszönetet mondok Solymosi Melindának,mert a program végigcsinálása után tőle kaptam a lehetőséget,hogy a fogaimat fél áron megcsináltathassam! Természetesen köszönet Dr Vámos Dórának,aki ezt vállalta s szépen megcsinálta! Köszönöm!! Pomázi Györgyi
#9. Pomázi Györgyi (22 válasz) 2009-05-23 22:00:54
Sziasztok!!
Mindenkinek szeretném ajánlani a Feeling centert!! Nekem segített az allergiámon a sóbarlang,fogyásban a vakustep s a tornák(fantasztikusak) az arcszőrzetemen a kozmetikusok a végleges szőrtelenítéssel,a hajamat egy fenomenális fodrász vette kezelésbe: háááát nem semmi amit csinált,sorban kapom a dicséreteket!!Kipróbáltam az infraszaunát,ezt is mindenkinek merem ajánlani!Szóval bátran jöjjön mindenki,mert itt felüdülés vár rá,és alakítás! Üdv!!! Györgyi
#8. Pomázi Györgyi (22 válasz) 2009-05-15 19:20:25
Sziasztok!
Jómagam is csak erősíteni tudom az előttem szólók véleményét! Csodás hely ez a Feelingcenter!!Az első pillanatban ez volt a benyomásom,azóta sok pillanatot töltök itt tornával,sóbarlangban(itt dicsekedhetek el azzal,hogy nem csak gyógyszer mentes lett a 24 éve tartó allergiám,de érzem az illatokat is!! Ez nagy szó annál aki illatok nélkül kénytelen az év nagy részét tölteni!)Próbáljátok ki,és nem bánjátok meg!! Hálás vagyok ezekért az élményekért!!! Györgyi |
|
![]() |