Profilom
English

Dinamikus Alakformálás

Dinamikus Alakformálás - edzés időpontok:

Kedd  17:00-18:00

Edző:Ágnes

A dinamikus alakformáló torna intervall jellegű, saját testsúlyos és eszközös, dinamikus, közel 600 kcal elégető edzés, átlag 45% zsírégetéssel az óra folyamán.

Intervall jellegét tekintve nagy és mérsékelt intenzitású gyakorlatok követik egymást. Az egyik legjobb módszer a fogyáshoz!

dinamikus alakformáló torna minden porcikát át- és megmozgató edzés!

Bemelegítést követően eszközök segítségével (step pad, súlyzó, gumikötél, kis és nagylabda) igyekszünk megdolgoztatni az összes főbb izomcsoportot, de fókuszálva a problémás területekre (has-comb-popsi). Az órát azoknak ajánljuk akik a dinamikus alakformáló órákat kedvelik és szeretik a jó kis izzasztó tornát!

Konyhanyelven, ez egy könnyen követhető, nem koreografált óra, ahol az egész napos ülés és koncentrálás után, már pont ezt a két dolgot nem kell csinálnod, sőt gyakorlatok végrehajtása közben, biztossan csak magadra fogsz tudni figyelni, nem lesz más a fejedben. Ez egy igazán felfrissítő ÉN idő a mai rohanó világban, ami bónuszként nem csak az alakodat segít rendbe hozni, hanem az egészségi állapotodat is.

dinamikus alakformáló torna óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg.

Ha most kezded el a mozgást, ne csüggedj ha elsőre nem megy minden tökéletesen. Soha nem a melletted állóval kell versenyezned, csak a saját határaidat kell megkeresned, ebben viszont segít az edző.

Ne aggódj, ellenörzött körülmények között biztonságban vagy!

Ne halogasd holnapra, döntsd el ma, hogy egészégesebben, fittebben fogsz élni! Nem bánod meg, ennyi idő neked is jár.

Ha még nem jártál nálunk, az első alkalomra a vendégünk vagy.

Mire vársz még? Jeletkezz  most!

 

Jelentkezz most!
+36 (62) 656 093
+36 (70) 414 6442
Online bejelentkezés
Drogba Ágnes
Dinamikus Alakformálás, Fitness gyerekfelügyelet, Kritikus Részek Tornája, Nagy labdás torna