Profilom
English

Testébresztő BOSU-val

 

Testébresztő BOSU-val időpontok:

Kedd: 6.45-7.45

Csütörtök: 6:45-7.45

Edző: Gábor

Mire számíthatsz az órán?

Bosuval kombinált tréning, kifejezetten 50 év feletti cardio-vascularis problémával rendelkező egyènek számára. Megfelelő gyakorlatokkal és eszközökkel kombinált ízületkímélő foglalkozás.

Ajánlott:

  •  diabetes
  •  cardio-vascularis problémák
  •  obesitas

 

 

 

 

A testébresztő órákon a bemelegítést követően eszközök segítségével (BOSU, súlyzó, gumikötél) igyekszünk megdolgoztatni az összes főbb izomcsoportot, fókuszálva a problémás területekre (has-comb-popsi). Ezt az órát azoknak ajánljuk, akik kedvelik a dinamikus alakformáló órákat, a jó kis izzasztó, testébresztő reggeli tornát, ami egész napra felpörget, és kevésbé lesznek stresszesek, jobban tudnak majd napközben koncentrálni.

Az óra 10-15 perces intenzív bemelegítéssel indul, majd nyújtással előkészítjük a foglalkoztatásra kerülő izomcsoportokat. Ezután következik 35-40 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával a fejlesztő program.

A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet, BOSU-t, hevedereket. Az eszközhasználat az edzők személyiségétől és a vendégek edzettségétől függően változik. Az alakformáló gyakorlatokat különböző kiinduló helyzetekből hajtjuk végre, izomcsoportonként 2-3 gyakorlat végrehajtásával.

Mi is az a BOSU?

A BOSU edzésmódszer hatékonyságát az instabilitás jelenti, mely folyamatos koncentrációra és tudatos testmozgásra késztet. Nagyon fontos szerepet játszik a gerincoszlop stabilizációjában részt vevő izmok erősítésében, ezért is nevezik a BOSU-s edzést integrált tréningnek. Akár egy-egy gyakorlatsorral „könnyedén” átmozgathatjuk az egész testünket.

Ha a délutáni időpontokba nem tudod beilleszteni a mozgást, este pedig már túl fáradt vagy hozzá, akkor ez az óra pont neked való. 

Ne habozz! Jelentkezz most!

Ha még nem jártál nálunk, az első órára vendégünk vagy.

Mire vársz?

Jelentkezz most!
+36 (62) 656 093
+36 (70) 414 6442
Online bejelentkezés
Márton-Solymosi Gábor
Cross Training, Gyermek torna, Testébresztő BOSU-val, Személyi Edzés, Kis csoportos edzés, Hétindító erősítő, BOSU-Training